Video brochure

Video brochure

Een goede video is op vele manieren in te zetten, denk aan een salespresentatie, website of social media. Vaak blijkt de verbinding tussen offline en online communicatie lastig. Helemaal als het gaat om de inzet van bewegende beelden. Een uitstekende en onderscheidende optie is de video brochure.

Uw verhaal

Bent u gewend om altijd een aantal stappen harder te lopen, om zo goed mogelijk bij een nieuwe grote klant binnen te komen? Wat als u deze indruk meerdere malen kunt achterlaten, zelfs op het bureau van uw prospect? Of een klant heeft net een mooie aankoop gedaan, bedank ze nogmaals namens het hele bedrijf? Hoe pakt u dit aan?
Wij denken dat een goede indruk te maken heeft met een stuk beleving. De beleving die overgebracht kan worden door middel van een video brochure. De video brochure wordt gemaakt in uw huisstijl en sluit naadloos aan bij uw andere communicatie-uiting. Daarnaast is het een koppeling tussen uw online en offline uiting. Twijfelt u nog? Dan komen wij graag persoonlijk langs om een voorbeeld te laten.

De mogelijkheden

Meerdere video’s er op zetten? Geen probleem, u kunt er met gemak 2 tot 6 video’s opzetten met elk hun eigen play button. De displays en videobrochures zijn al in kleine oplages. Uw videoboodschap is meerdere malen te bekijken doordat onze videobrochure beschikt over een oplaadbare accu. Deze is eenvoudig door middel van een USB-kabel te laden, hier kunt dus ook aangepaste video’s op plaatsen. De LCD video brochures zijn mogelijk in diverse maten waaronder A4, A5 en A5, het maakt niet uit of u deze in de hoogte of breedte (landscape en portrait) in wilt zetten. Deze worden standaard geleverd in full color. Wij adviseren u graag over de opmaak. Wilt u een videobrochure in het formaat van een visitekaartje? Dan bieden wij hier ook nog mogelijkheden in, zoals een video businesscard. Bij deze maten brochures zijn ook diverse schermformaten beschikbaar: 2,4 inch, 2,8 inch, 4,3 inch, 5 inch en 7 inch. De displays zijn van goede kwaliteit, zowel qua resolutie als de helderheid. Standaard heeft het scherm drie buttons waarvan 2 volume knoppen en een pauze-knop. Uiteraard zijn er meerdere buttons mogelijk. Wanneer u meerdere video’s op de brochure wilt plaatsen, kunt u deze selecteren door middel van aparte play buttons.