Uncategorized

Author Image

Productie Helene Oosterhuis

Recentelijk een bijzondere productiedag gehad. Voor de promotieclip van Helene Oosterhuis zijn wij in de polder beland. Als het gaat over succesvol jezelf heeft dit alles te maken met je eigen koers bepalen. In bewandelt Helene haar eigen weg… Nu volop in montage, wordt vervolgd.

Lees meer
Author Image

DKIB magazine release

Op 6 maart 2014 is de eerste editie van het Magazine gelanceerd, dit vond plaats bij het Postillion Hotel Dordrecht. De Dordtse wethouder Jasper Mos van Economische Zaken ontving het eerste DKIB Magazine uit handen van Joyce Lipman. De presentatie was in handen van Antoin Peeters, Dordtenaar en bekend van onder meer RTL Nieuws. Uiteraard waren wij gedurende de release te vinden om snel het resultaat te kunnen bekijken en we best nieuwsgierig waren naar onze deelname aan het blad.

Lees meer
Author Image

Vakbeurs bezoek

Ook dit jaar zijn wij weer te vinden op de vakbeurs waar alle nieuwe inventies te vinden zijn op het gebied van displays, digital signage en narrowcasting mogelijkheden. Onze uitdaging zit in het doorgronden en combineren van alle producten en diensten om te zorgen dat onze klanten kunnen excelleren in het ultieme klant contact. Een mooi voorbeeld is de retail die actief op zoek is naar de juiste mix tussen clicks & bricks.

Lees meer