Services

Visuele content werkt! Met verschillende soorten cameratechnieken creëren we een effectievere verbinding tussen de zender en ontvanger.

Meer interactie en meer resultaat met een video of animatie? Met een interactieve video, krijgt de kijker direct de mogelijkheid om te reageren.

Sommige producten, diensten, oplossingen of processen zijn nu eenmaal lastig uit te leggen. Een op maat gemaakte animatie is je oplossing.

Een mooie video of animatie en deze ook persoonlijk aan iemand willen geven? Dan is een videobrochure iets voor jou.

Een van onze betere investeringen; de drones zelf, maar ook zeker alle ROC-certificeringen. Drones komen nu eenmaal op plekken waar bijna alles mooier is.

Van hele korte tot meerjarige timelapses. Voor elk bouw of ontwikkelproces de juiste 8K timelapse en livestream.

Creativiteit en flexibiliteit zijn prettige voorwaarden voor een samenwerking. Wat ons oprecht verbaasde is de diversiteit aan mogelijkheden om communicatie om te zetten naar bewegend beeld. Blij verrast!

We hadden niet gedacht dat een video zoveel effect kan hebben. Niet alleen op onze klanten, maar ook onze medewerkers. We zijn nog trotser dan voorheen.

Complexe processen en producten laten zich goed uitleggen in een animatie. De jongens van Joris konden zich goed verplaatsen in de technische materie. Dit scheelt ons veel tijd in het uitleggen van hoe ons proces eruit ziet en hoe ons product is opgebouwd.

Wanneer in te zetten?

Als je de juiste verbinding wilt maken tussen zender en ontvanger. Werk met een concreet communicatie doel, succes verzekerd!

Beschrijf dat maar eens met een pen..Onderzoek wijst uit dat men visuele content beter begrijpt, onthoud en als betrouwbaarder ervaart.

Dat zien we graag..Google vindt je website nu eenmaal interessanter met visuele content. Zo simpel is het.

Als je trots bent op je projecten moet je dit de wereld laten zien. Komt bij, je publiek ervaart een video als een zeer toegankelijke introductie.

Je krijgt maar 1 eerste indruk. Gooi je eigen glazen niet in, maar gebruik iets waarvan je zeker weet dat dit de juiste uitstraling heeft.

Als extra service aan klanten. Of als toelichting aan je leveranciers of bezoekers. Wie leest er nog gebruikshandleidingen..

Werkproces

Wij zien video en animatie als onderdeel van communicatie. Zonder visie en doel bepaling weet je niet waar je eindigt. Aan de hand van jullie input bedenken wij passende concepten. Niet voor niets zien wij het eindproduct als een team effort. Wij werken voor en met onze klanten.

Breakdowns

VFX Breakdown
Even tussendoor
Aan het werk

Certificeringen

VCA

Onze ontheffing om commercieel drone te vliegen metspecifieke toevoegingen voor haven, industrie en offshore. Kortom zonder zorgen(boetevrij) de mooiste luchtopnamen.

ROC

Wij respecteren de werkomgeving van onzeopdrachtgevers en om onze veiligheid en die van andere te waarborgen beschikkenwij over VCA certificering.

DVP

Extra veiligheidsprocedures voor onze operaties in en om het spoor voor diverse opdrachtgevers. Veilig, handig en noodzakelijk.

Onze klanten