3 manieren om jouw video onder de aandacht te brengen

Breng uw video onder de aandacht
Manieren om jouw video onder de aandacht te brengen. Natuurlijk kun je iets illegaals doen om ervoor te zorgen dat je video goed bekeken wordt, maar echt betrouwbaar kom je als bedrijf en persoon dan niet meer over. Mensen aan het lachen maken werkt ook altijd heel goed en dat kan ook een goede marketingstrategie zijn, maar uitgelachen worden gaat net te ver.

Wie moet jouw video zien?

Jouw bedrijfsvideo hoeft ook niet door iedereen bekeken te worden, dus algemene strategieën om heel veel mensen te bereiken zijn ook niet nodig. Je wilt namelijk dat jouw video bekeken wordt door mensen die iets bij jouw bedrijf kunnen en willen afnemen. De rest van de kijkers is alleen leuk om het aantal views te verhogen. Daarom is het belangrijk dat je je gaat focussen op het onder de aandacht brengen van jouw video bij potentiële klanten. Om je alvast wat ideeën te geven, volgen hieronder 3 manieren om jouw video onder de aandacht te brengen.

manieren om jouw video onder de aandacht te brengen: gebruik je eigen nieuwsbrief

Als je actief met marketing bezig bent, heb je al een nieuwsbrief. Misschien denk je dat je jouw video niet naar je nieuwsbrieflezers toe hoeft te sturen, omdat je die toch al bereikt hebt. Dit is helemaal niet waar. Jouw nieuwsbrief lezers zijn namelijk juist geïnteresseerd en wellicht kennen ze nog niet al je dienstverlening.  Het kan heel goed zijn dat het bekijken van jouw bedrijfsvideo de drempel net helemaal weghaalt. Embed je video in je eerstvolgende nieuwsbrief, kun je meteen inzichtelijk maken hoeveel mensen hierop klikken.

Gebruik Facebook advertenties

Ja, je moet er misschien voor betalen, maar via Facebook advertenties kun je er gemakkelijk voor zorgen dat jouw video getoond wordt aan die potentiële klanten.Je kunt namelijk bij het maken van een advertentie kenmerken invullen voor de mensen waaraan de advertentie getoond wordt. Vul daar nu eens precies de interesses van jouw doelklanten in en je bereikt de juiste mensen met jouw video.Vergeet niet een call to action toe te voegen. 😉

Laat je video gewoon zien

Zorg ervoor dat je de link naar je video klaar hebt staan op je mobiel of laptop en laat deze ook zien op momenten dat het gepast is. Dit betekent dat je niet gelijk de video laat zien aan iedereen die je net leert kennen op een netwerkbijeenkomst, maar juist wel dat je de link naar de video naar iemand toe mailt waarmee je die dag een fijn gesprek hebt gehad.Dat is een gouden extra contactmomentje.

Author Image
Scarlet