Posts Taged virtual-reality

Author Image

interactieve video advertenties op Facebook en Instagram

interactieve video advertenties op facebook
De eerste tekenen dat interactieve video een blijvende plek in ons dagelijks leven gaat innemen, zijn steeds meer te vinden. Zo is het binnenkort mogelijk voor adverteerders om te werken met interactieve video advertenties op Facebook en Instagram.

Wat is interactieve video?

Interactieve video’s zijn video’s waarin je zelf kunt bepalen wat je ziet door van kijkhoek te veranderen. Je kunt bijvoorbeeld naar links en naar rechts kijken en daar iets heel anders zien dan als je vooruit kijkt. Het lijkt een beetje op Virtual Reality, maar dan zonder de bril en de mogelijkheid er helemaal in te zitten.

Lees meer
Author Image

Virtual Reality voor bedrijven: een innovatie waar je in de toekomst niet aan ontkomt.

virtual reality voor bedrijven

Virtual reality voor bedrijven. Virtual reality oftewel virtuele werkelijkheid is in Nederland de nieuwste trend op het gebied van video en animatie. Bij virtual reality (VR) gaat het eigenlijk maar om een doel: de gebruiker volledig meenemen in een virtuele beleving.
Veelal gebeurt dit door gebruik te maken van een speciale bril. Door gebruik te maken van verschillende zintuigelijke waarnemingen wordt een zo realistisch mogelijke beleving neergezet, zoals: zien, horen, voelen en bewegen.

Lees meer