Posts Taged bedrijfsvideo

Author Image

Productie Helene Oosterhuis

Recentelijk een bijzondere productiedag gehad. Voor de promotieclip van Helene Oosterhuis zijn wij in de polder beland. Als het gaat over succesvol jezelf heeft dit alles te maken met je eigen koers bepalen. In bewandelt Helene haar eigen weg… Nu volop in montage, wordt vervolgd.

Lees meer
Author Image

Een bedrijfsvideo laten maken: 3 dingen waar je op moet letten

een bedrijfsvideo laten maken
Een bedrijfsvideo laten maken of er een zelf maken is in deze tijd een zeer belangrijk onderdeel van je marketingplan. Er wordt steeds meer video op het internet geconsumeerd en steeds minder gelezen. Dit gaat de komende jaren alleen maar doorzetten. YouTube wordt bijvoorbeeld een steeds grotere zoekmachine en Facebook wilt ook steeds meer video’s laten zien. Als je als bedrijf zichtbaar wilt blijven, zul je er op een gegeven moment niet meer aan ontkomen om een bedrijfsvideo in te zetten op je website en natuurlijk ook offline.

Lees meer
Author Image

Een bedrijfsvideo op Vimeo

Vimeo wordt in onze ogen ondergewaardeerd als videoplatform. Zeker als je het als bedrijf gebruikt.

Een bedrijfsvideo die op Vimeo staat, kan namelijk net zo gemakkelijk in je site geplaatst worden als een video op Youtube dat kan.

Daarnaast zijn de instellingen makkelijk te begrijpen en kun je best veel aanpassen in je account op Vimeo.
Vimeo heeft twee hele grote voordelen ten opzichten van zijn concurrenten :

Lees meer
Author Image

Jouw bedrijfsvideo op Youtube

Youtube is een van de bekendste video sites en daarom liegen de cijfers er ook niet om. In 2014 werden er 4 miljard video’s per dag bekeken op Youtube.

Helaas zullen de miljoenen leden niet allemaal op zoek zijn naar jouw bedrijfsvideo. Sterker nog, de kans is groot dat je alleen de mensen kijken die specifiek naar jouw bedrijfs op zoek zijn, dus laat je niet misleiden door deze grote getallen.

Lees meer
Author Image

Wat is een videobrochure?

video-brochure-web-finalEen videobrochure is geen gewone brochure met tekst en een paar plaatjes. Een videobrochure heeft namelijk een ingebouwd LCD scherm waarop zich een video af kan spelen zodra je hem opent.
Natuurlijk is dit niet zomaar een video , het is jouw video, waarmee jij indruk maakt op je potentiële klant of die loyale en waardevolle klant in bedankt.

Lees meer