Posts Taged bedrijfsfilm

Author Image

Een bedrijfsvideo laten maken: 3 dingen waar je op moet letten

een bedrijfsvideo laten maken
Een bedrijfsvideo laten maken of er een zelf maken is in deze tijd een zeer belangrijk onderdeel van je marketingplan. Er wordt steeds meer video op het internet geconsumeerd en steeds minder gelezen. Dit gaat de komende jaren alleen maar doorzetten. YouTube wordt bijvoorbeeld een steeds grotere zoekmachine en Facebook wilt ook steeds meer video’s laten zien. Als je als bedrijf zichtbaar wilt blijven, zul je er op een gegeven moment niet meer aan ontkomen om een bedrijfsvideo in te zetten op je website en natuurlijk ook offline.

Lees meer
Author Image

Cinemato Media op Contacta 2015

Op 3,4 en 5 november heeft Contacta 2015 plaatsgevonden en natuurlijk hebben wij daaraan meegedaan met onze eigen stand.Allereerst willen we dan ook iedereen die ons bezocht heeft en al onze gesprekspartners hartelijk bedanken. Wij hebben met veel interesse en plezier geluisterd naar alles wat jullie doen en wat jullie willen bereiken. We hopen jullie snel weer eens te mogen ontmoeten.

Lees meer
Author Image

Jouw bedrijfsfilm op Facebook

Daar is hij dan. De grootste concurrent van Youtube. Facebook heeft gesteld dat ze groter willen worden dan Youtube wat betreft video en het is een nek aan nek race aan het worden.

Soms wordt er gezegd dat Facebook Youtube al heeft verslagen en soms wordt er gezegd van niet. Hoe dan ook dit nieuwe grote video platvorm heeft vele voordelen en weinig nadelen. Meer weten? Lees meer…

Lees meer
Author Image

Korenet Trailer

Voor Korenet in Groot-Ammers hebben wij een bedrijfsimpressie gerealiseerd. Dit is absoluut geen standaard impressie! Doordat het bedrijf veelal met ruwe materialen en half fabrikaten werkt hebben wij het neergezet zoals het is alleen met een stoere tint. Stakeholders krijgen op een gehele eigen manier een indruk van het bedrijf en omgeving.

Lees meer